Betalen per minuut Fitness | Sport waar en wanneer je wilt zonder lidmaatschap.

Betalen PerMinuut
voor clubs


Met duizenden gebruikers op het ppmFIT-platform kunnen we vanaf de eerste dag nieuwe klanten naar uw club halen.
EEN PARTNER WORDEN
Betalen per minuut Fitness VOORDELEN VAN HET PLATFORM

De beste bron van uw sportschool voor
Nul-kosten leads

Door een ppmFIT-club te worden, trekt u nieuwe bezoekers en leden aan zonder ooit enige vergoeding of verborgen kosten te betalen.
Het is zo simpel.

Wat zijn de voordelen van het worden?
een ppmFIT-partner?


 • Betaalde leads in je sportschool

  Krijg betaalde leads in uw sportschool in plaats van veel geld te moeten betalen om leads te krijgen waarvan u nog steeds niet zeker weet of ze uw diensten willen.

 • Oplossing tegen verzamelsites die lidmaatschappen verkopen

  ppmFIT is geen concurrent en verkoopt geen lidmaatschappen die uw bedrijfsmodel zouden kunnen blokkeren. Hierdoor kunt u uw pakketten aan deze klanten verkopen als ze dat willen.

 • Sluit je aan bij een groot Europees netwerk

  ppmFIT-gebruikers krijgen de vrijheid om te trainen waar en wanneer ze willen, dankzij het feit dat je lid wordt van het netwerk. Nu gaan deze klanten naar grotere ketens om dit soort vrijheid te hebben, zelfs als ze er niet altijd gebruik van maken.

 • Gezamenlijke marketing (de vijver wordt groter om in te vissen)

  We zoeken het type klant dat geen lidmaatschap wil kopen of zich niet wil beperken tot één club of dienst, de reiziger, de gebruiker die op verschillende locaties woont en werkt. Als ze eenmaal tevreden zijn met je service, kunnen ze zich nog steeds engageren om je lid te worden.

 • De nieuwe generatie

  Bied de nieuwe generatie een extra flexibele betaalservice. Het model betalen wanneer u het gebruikt, is erg trendy en gehyped in veel soorten bedrijven. Door lid te worden van ppmFIT kunt u deze service aan uw walk-ins aanbieden zonder dat u hoeft te investeren in het maken van een dergelijk betalingsplatform.

 • Verkoop vrijheid als grotere ketens

  Door lid te worden van ons netwerk kunt u deze vrijheid verkopen, zelfs zonder dat u tot een grotere keten hoeft te behoren.

 • Overleven als een standalone

  Een zelfstandige of kleine groep zijn wordt steeds moeilijker vanwege het feit dat grotere ketens deze vrijheid precies verkopen (maar met lidmaatschapsmodel) en daarom lopen veel zelfstandige clubs het risico om door grotere ketens te worden geabsorbeerd.
  Met de oplossing van ppmFIT behoudt u uw eigen identiteit, uw eigen aanbod, maar sluit u zich aan bij marketing en netwerkt u met vele andere zelfstandige clubs. Je kunt slapende leden van grotere ketens aantrekken door ze dezelfde flexibele vrijheid te bieden, maar zelfs zonder dat je een lidmaatschap nodig hebt.

RECENTE VIDEO'S:

NOG NIET LANG GELEDEN OP RTL

Sluit je aan bij de FLEXIBELE Sportbeweging

Download de app, scan de QR-code en betaal per minuut...
Zo makkelijk kan het echt zijn!

Per sport type
Typ hier jouw stad / gemeente
Typ hier uw taal

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
EUR 0,00

Betalen

Contactgegevens

Log in

Onthoud mij Wachtwoord kwijt?